FHH söker tingsmeriterad jurist med intresse för tvistlösning

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu dig som har ett särskilt intresse för tvister. Du kommer ha ett nära samarbete med våra erfarna advokater och bistå med bland annat att hålla kontakt med klienter, göra rättsutredningar och utredningar av sakförhållanden, upprätta yttranden, biträda vid förhandlingar i domstol och skiljeförfaranden samt att ge rådgivning relaterad till olika typer av tvister och processer.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom de samma. Vi söker jurister som motsvarar dessa högt ställda krav.

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda betyg samt tingsmeritering. Du är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga och god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga.

Välkommen att skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@fhhlaw.se senast den 31 mars 2022. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Stenson, telefon 08-56 26 90 00 eller Petra Larsson, telefon 040-10 14 64. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.