FHH söker biträdande jurist med särskilt intresse för Private Legal

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som har ett särskilt intresse för Private Legal. I över 40 år har vi gett råd till ägarfamiljer i frågor som bland annat rör aktiebolags-, familje-, skatte- och fastighetsrätt. Vi tillför värde för ägarna och deras verksamheter och tar ett helhetsansvar utifrån individens och familjens perspektiv.

I din roll kommer du ha ett nära samarbete med våra erfarna advokater och bistå med bland annat att planera och genomföra generationsskiften, ge rådgivning avseende stiftelsefrågor, hantera svenska och internationella boutredningar och andra transaktioner inom området Private Legal.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom de samma. Vi söker jurister som motsvarar dessa högt ställda krav.

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda betyg. Du är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga och god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga.

Välkommen att skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@fhhlaw.se senast den 20 maj 2022. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Beck-Friis Arp, telefon 08-56 26 90 00 eller Petra Larsson, telefon 040-10 14 64. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.