Vi söker ny jurist

Flood Herslow Holme Advokatbyrå erbjuder tjänster inom områdena svensk och internationell affärsjuridik och private legal. FHH expanderar och vi behöver förstärka vårt team med i vart fall en kvalificerad medarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom FHHs affärsområden. Vi söker jurister som motsvarar dessa högt ställda krav.

Som sökande har du juristexamen med mycket goda betyg. Denna tjänst förutsätter att du har erfarenhet från advokatbyrå med inriktning bolagsrätt och/eller M&A.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga med särskilt intresse för frågor inom affärsjuridik. Du har god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga.

Frågor om tjänsten besvaras av Per Nilsson, Johan Jacobsson eller Petra Larsson, telefon 08-56 26 90 00. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.

Skicka Din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till info@fhhlaw.se senast den 31 januari 2017. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.