Ny VD på Flood Herslow Holme

Anna Stenson tillträder som ny VD för Flood Herslow Holme den 1 januari 2021.

Anna Stenson är delägare på Flood Herslow Holme Advokatbyrå sedan 2017. Hon efterträder Johan Jacobsson som fortsätter på byrån som advokat och delägare.

– Anna har en fantastisk förmåga att skapa långsiktiga klientrelationer och det senaste året har hon utvecklat Stockholms-verksamheten på ett mycket positivt sätt. Samtliga delägare står bakom beslutet att utse Anna Stenson till vår VD, säger Johan Jacobsson, avgående VD.

Tillträdet till den nya VD-rollen sker den 1 januari 2021 efter överlämning under hösten.

– Jag är mycket stolt över möjligheten att få leda och fortsätta utveckla Flood Herslow Holme Advokatbyrå. Vi har extremt duktiga medarbetare med branschledande spetskompetens i flera områden inom affärsjuridiken. Byrån blev nominerad till årets advokatbyrå i Regi’s årliga undersökning när vi deltog 2019, vilket är ett bevis på byråns kapacitet att hantera våra klienters alla juridiska frågor, säger Anna Stenson.

Flood Herslow Holme är inriktad på affärsjuridik och har 30 medarbetare varav 24 jurister.
Flood Herslow Holme har kontor vid Biblioteksgatan i Stockholm och på Skeppsbron i Malmö. Byrån är medlem i det internationella advokatnätverket Warwick Legal Network och har en strategisk allians med ASEAN Legal Alliance.