Ny delägare på Flood Herslow Holme Advokatbyrå

Andreas Klow blir ny delägare i Flood Herslow Holme från den 1 januari 2021 och tillträder samtidigt som kontorschef för byråns Malmökontor.
Andreas Klow har arbetat på Flood Herslow Holme Advokatbyrå sedan 2007 och är advokat sedan 2011.

– Andreas är framstående inom byråns Private Legalgrupp och är mycket uppskattad av både klienter och kollegor. Han har en stor förmåga att skapa förtroende vilket är avgörande i de långsiktiga klientrelationer vi arbetar med, säger Carl-Fredrik Herslow, ansvarig för Private Legal.

Andreas har lång erfarenhet inom Private Legal och arbetar med rådgivning till ägarfamiljer avseende ekonomisk familjerätt, generationsskiftesplanering, svensk och internationell skatterätt, fastighetsrätt, stiftelsefrågor samt avtalsrätt och bolagsrätt. Andreas har även stor erfarenhet av styrelsearbete i både bolag och stiftelser.

– Att bli en del av delägarkretsen för Flood Herslow Holme Advokatbyrå är ett stort förtroende och jag ser framemot att ta en än mer aktiv roll i att utveckla byrån kommande år. Vi har extremt duktiga medarbetare med branschledande spetskompetens och vår mångåriga och breda erfarenhet av Private Legal ger oss en unik position på marknaden, säger Andreas Klow.

Flood Herslow Holme är inriktad på affärsjuridik och har 30 medarbetare varav 24 jurister.
Flood Herslow Holme har kontor vid Biblioteksgatan i Stockholm och på Skeppsbron i Malmö. Byrån är medlem i det internationella advokatnätverket Warwick Legal Network och har en strategisk allians med ASEAN Legal Alliance.