Johan Nordenfalk ansluter till Flood Herslow Holme Advokatbyrå

Johan Nordenfalk, advokat, har anslutit som specialist counsel till Flood Herslow Holme Advokatbyrå (FHH). Johan har erfarenhet som VD och styrelseordförande i flertalet olika företag och han har även tidigare varit delägare på en affärsjuridisk advokatbyrå.

”– Johan är framstående inom många av de rättsområde vi arbetar inom och han tillför ytterligare spetskompetens inom bolagsrätt samt bank & finans. Johan är ett mycket välkommet tillskott och uppskattas av både klienter och kollegor. Han är en skicklig jurist och har en stor förmåga att skapa mervärde för våra klienter vilket bidrar till de långsiktiga klientrelationer vi har”, säger Anna Stenson, delägare och VD på Flood Herslow Holme Advokatbyrå.

Johan har lång erfarenhet inom bl a bolagsrätt och bank & finans och arbetar med rådgivning till styrelser, ägare och family office. Utöver tidigare erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå och chefsjurist har Johan har även stor erfarenhet av styrelsearbete efter att under många år arbetat inom näringslivet som VD, operativ chef och styrelseordförande i flera bolag.

”- Efter många år som aktiv i olika ledande positioner inom flertalet bolag har jag saknat affärsjuridiken och advokatrollen. FHH är en advokatbyrå med gott renommé där både visioner, mål och värderingar är i linje med mina egna och jag ser fram emot att få vara med och bidra så att byrån når de uppsatta målen. Jag uppskattar förtroendet och ser fram emot detta samarbete och en vidareutveckling av byråns positionering inom mina specialområden”, säger Johan Nordenfalk.