Jurister sökes

Flood Herslow Holme Advokatbyrå erbjuder tjänster inom områdena svensk och internationell affärsjuridik och private legal. FHH expanderar och vi behöver förstärka vårt team med fler kvalificerade medarbetare.

Vi söker biträdande jurister för placering i Stockholm och Malmö.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom FHHs affärsområden. Vi söker jurister som motsvarar dessa högt ställda krav.

Som sökande har du juristexamen med mycket goda betyg. Därutöver är erfarenhet från notarietjänstgöring och/eller advokatbyrå med inriktning affärsjuridik särskilt meriterande för dessa tjänster.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga med särskilt intresse för frågor inom affärsjuridik och private legal. Du har god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga.

Frågor om tjänsterna besvaras av Per Nilsson, Ida Järvegren eller Petra Larsson, telefon 040-10 14 60. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.

Skicka Din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till info@fhhlaw.se senast den 31 juli 2017 och ange om du söker till Stockholm eller Malmö.

Tjänsterna ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.