FHH söker tingsmeriterad jurist

FHH expanderar och vi behöver förstärka vårt team i Stockholm med en tingsmeriterad jurist.

Vi är måna om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom dessa.

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda betyg samt tingsmeritering. Du är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga och god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativ­förmåga.

Välkommen att skicka din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, till info@fhhlaw.se. Tjänsterna ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Stenson, telefon 08-56 26 90 00 eller Petra Larsson, telefon 040-10 14 64. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.