FHH söker jurist

FHH söker jurist med intresse för tvistlösning och obeståndsjuridik

Flood Herslow Holme Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med 30 anställda, varav 27 är jurister. Våra kontor i Stockholm och Malmö erbjuder tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. 

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu dig som har ett särskilt intresse för tvistlösning och obeståndsjuridik. Du kommer ha ett nära samarbete med våra erfarna advokater och bistå med bland annat att handlägga konkursärenden, likvidationer, företagsrekonstruktioner och frivilliga ackordsuppgörelser, göra rättsutredningar och utredningar av sakförhållanden, biträda vid förhandlingar i domstol och skiljeförfaranden samt att ge rådgivning relaterad till olika typer av tvister och processer.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom de samma. Vi söker jurister som motsvarar dessa högt ställda krav.

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller dig som har erfarenhet av tvistlösning och/eller obeståndsjuridik och vill fortsätta utvecklas som jurist tillsammans med oss. Du har juristexamen med mycket goda betyg, du är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Du har en mycket god juridisk analytisk förmåga och god förståelse för rollen som rådgivare. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativ­förmåga.

Välkommen att skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@fhhlaw.se senast den 8 maj 2024. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Anna Stenson, telefon 08-56 26 90 00 eller Petra Larsson, telefon 040-10 14 64. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fhhlaw.se.