Redovisningsekonom sökes för deltidstjänst

Flood Herslow Holme Advokatbyrå erbjuder tjänster inom områdena svensk och internationell affärsjuridik, private legal samt obestånd. Vi behöver förstärka vårt team avseende obestånd med en medarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Vi månar om att FHH ska vara en arbetsplats med god stämning och bra samarbete mellan de anställda. Vi strävar efter att leverera affärsmässiga resultat med hög kvalité som skapar större värde åt våra klienter, att upprätthålla en förstklassig service till våra klienter, att erbjuda ett hängivet engagemang och ledarskap inom FHHs affärsområden och att upprätthålla en spetskompetens inom FHHs affärsområden.

Du som sökande är i slutfasen av dina ekonomistudier vid högskola och är intresserad av en deltidstjänst som redovisningsekonom. Syftet med tjänsten är att tillhandahålla stöd till advokatbyråns fyra konkursförvaltare. Tjänsten innefattar arbete med löpande bokföring, handläggning av lönegarantifrågor, upprättande av deklarationer samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter avseende handläggning av konkurser. Inledningsvis omfattar tjänsten en till två dagars arbete per vecka.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och ambitiös. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna. Erfarenhet av löpande redovisning är meriterande samt vana av att arbete i bokföringsprogram. Du är också ansvarstagande, engagerad och självständig med en god initiativförmåga.

Frågor om tjänsten besvaras av Petter Vaeren eller Robert Eng, telefon 08-56 26 90 00. Ytterligare information om byrån hittar du på http://www.fhhlaw.se

Skicka Din ansökan (CV, personligt brev, samt relevanta betyg och intyg) per e-post till info@fhhlaw.se senast den 31 mars 2017. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande.